Hesabını ve verilerini sil

Partner League · Partner League

Uygulamadan (anında)

  1. Partner League'i aç.
  2. Ana ekranın altındaki ⚙️ Ayarlar'a dokun.
  3. 🗑️ Hesabımı sil → Evet, Sil.

Hesabın ve ona bağlı veriler o anda kalıcı olarak silinir.

Uygulamaya erişemiyorsan

iletisim@example.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder; kullanıcı adını ve (varsa) hesaba bağlı e-posta adresini yaz. Talebini en geç 30 gün içinde tamamlar ve sana bildiririz.

Neler silinir?

  • Hesap kimliğin, e-posta adresin ve şifre bilgin
  • Kullanıcı adın ve avatarın
  • Çift profiliniz, ortak kupalarınız, lig seviyeniz ve seriniz (partnerinin hesabı kalır ama çift bağlantısı kalkar)
  • Bildirim anahtarın (push token) ve davet kodların

Neler kalır?

  • Geçmiş maç kayıtları, sana bağlanamayacak şekilde anonimleştirilmiş olarak (rakip çiftlerin istatistikleri bozulmasın diye).
  • Takma adlı analitik ve hata kayıtları, sağlayıcının saklama süresi boyunca (en fazla 24 ay); istersen e-postayla bunların da silinmesini talep edebilirsin.

Sadece partnerinden ayrılmak istiyorsan hesabını silmene gerek yok: Ayarlar → Çiftten ayrıl.

Delete your account and data

Partner League · Partner League

In the app (instant)

  1. Open Partner League.
  2. Tap ⚙️ Settings at the bottom of the home screen.
  3. Tap 🗑️ Delete my account → Yes, Delete.

Your account and its data are permanently deleted right away.

If you can't access the app

Email iletisim@example.com with the subject "Account deletion request" and include your username and (if any) the email linked to your account. We complete requests within 30 days and confirm by email.

What gets deleted

  • Your account ID, email address and password data
  • Your username and avatar
  • Your couple profile, shared trophies, league tier and streak (your partner's account stays, the couple link is removed)
  • Your push token and invite codes

What is kept

  • Past match records, anonymized so they can't be linked to you (so rival couples' stats stay intact).
  • Pseudonymous analytics and error logs for the provider's retention period (max 24 months); you can request their deletion by email.

Only want to unlink from your partner? You don't need to delete your account: Settings → Leave couple.